Есть молитва после 13-ой кафизмы Богородичной псалтыри. О Пресвятая Госпоже, Владычице моя Богородице, Небесная Царице! спаси и избави мя, грешнаго, раба Твоего от напрасной клеветы, от всякия беды и напасти и внезапныя смерти. Помилуй мя в дневных часех, и в утренних и вечерних, и во всякое время сохрани мя; стояща, седяща соблюди и на всяком пути ходяща, и в нощных часех спяща снабди, покрый и заступи. Защити мя, Владычице Богородице, от всех враг моих, видимых и невидимых, и от всякого злаго обстояния. На всяком месте и на всякое время буди ми, Мати Преблагая, необоримая стена и крепкое заступление, всегда ныне и присно и во веки веком. Вместо «мя» перечисляла имена родных и близких теперь начала добавлять « Собор Илии, Иоанны и Софии Божией во Христе». Пресвятая Владычица Богородица защити и помоги р.Б. Александру, р.Б. Андрею, р.Б. Иулии и всем нуждающимся и страждущим соборянам. Есть «Молитвы для защиты, сохранения и спасения на всех путях жизни» там написано: Вода не потопит, огонь не сожжет, пуля не пробьет и бомба не взорвет, если к своему молитвенному правилу добавлять утром, вечером и в дорогу: «Богородице Дево радуйся…» и читать псалмы 26, 39, 50, и 90, в результате я вставила в правило схиархимандрита Виталия 39 пс. Хотелось рассказать об этом еще осенью. Боже Милостивый, спаси и сохрани Собор Илии, Иоанны и Софии Божией во Христе Своею любовию, милосердием и благодатию.