Слава Тебе, Господи!
К Тебе, Господи, воззову, Боже мой, да не премолчиши от мене, да не когда премолчиши от мене, и уподоблюся низходящым в ров. Услыши, Господи, глас моления моего, внегда молити ми ся к Тебе, внегда воздети ми руцe мой к храму святому Твоему. Не привлецы мене со грешники и с делающими неправду не погуби мене, глаголющими мир с ближними своими, злая же в сердцах своих. (Пс. 27, 1—3.)
Просвети лице Твое на раба Твоего, спаси мя милостию Твоею. Господи, да не постыжуся, яко призвах Тя. (Пс. 30, 17—18.)
Ты еси прибежище мое от скорби, обдержащия мя: радосте моя, избави мя от обышедших мя. (Пс. 31, 7.)
Яко беззакония моя превзыдоша главу мою, яко бремя тяжкое отяготеша на мне.
Возсмердеша и согниша раны моя от лица безумия моего. Пострадах и слякохся до конца, весь день сетуя хождах. (Пс. 37, 5—7.)
Господи, пред Тобою все желание мое, и воздыхание мое от Тебе не утаися. Сердце мое смятеся, остави мя сила моя, и свет очию моею, и той несть со мною. (Пс. 37, 10 —11.)
Не остави мене, Господи Боже мой, не отступи от мене. Вонми в помощь мою. Господи спасения моего. (Пс. 37, 22.)
www.pravoslavnim.narod.ru/molitvi2/m346.htm